PAGINA DE START - RETETELE MELE -
DISOCIATE, INTERNATIONALE, DE POST

miercuri, 30 ianuarie 2008

Omleta cu zucchini si pui "aburit" cu vin





Ingrediente: zucchini (dovlecei mici), 3 oua, telemea de oaie, patrunjel verde, tarhon, piept de pui, vin alb, lamaie, sare, piper, ulei de masline.

Preparare: Zucchini se taie rondele si se las sarate sa se scurga 15 minute. Se calesc in ulei 3 minute pe fiecare parte. Se imprastie uniform in tigaie.

Se rade branza (telemea de oaie) peste dovlecei (pe foc mic).

Intre timp se bat 3 oua cu sare, piper, tarhon si patrunjel tocat apoi se toarna amestecul peste dovlecei.


Puiul se marineaza cu zeama de lamaie si tarhon cam 30'. Se pune in oala cu abur, in ultimele minute se arunca apa si se toarna vin alb, in care se mai lasa la "aburit" 5-10 minute.

Niciun comentariu:

 

Free Counter